Hvalp

Hvalpeholdet er for dig, der har en hvalp helt ned til 8 ugers alderen. Det er dog vigtigt, at din hvalp har fået sin første vaccine, første gang I møder op. Kig forbi når vi træner og se, om det er noget for jer.

Familiehund

Kunne du tænke dig at træne lydighed med din hund på hyggeplan? Så er familiehunde-holdet måske noget for dig og din hund. På holdet lærer vi vores hunde forskellige tricks og serier.

 Ny-C

Har du lyst til at tage til lydigheds-konkurrencer men er ny i det hele, så er begynderholdet lige noget for dig og din hund. Du introduceres til de forskellige discipliner og lærer trinvist mere og mere.

C/B/A/E

C/B/A/E-holdet er for dig, der er interesseret i konkurrencer og som stiller op i enten C/B/A eller E-klassen. Her træner vi primært de discipliner, som DcH’s konkurrenceprogram består af på forskellige steder.

OBS: Ny træningsplads på Gøttruphavevej 153, Fjerritslev 

Rally

Rally-lydighed er en anderledes og sjov måde at lave lydighedstræning med din hund. Du kan bruge det som primær træningsopgave, eller du kan bruge det som et supplement til den almindelige træning.

 

Nyheder

Sponsorer